Λίγα λόγια για την Enphase

Η Enphase ιδρύθηκε το 2006 και μεταμόρφωσε την βιομηχανία ηλιακής ενέργειας με την επαναστατική τεχνολογία microinverter, η οποία μετατρέπει το ηλιακό φως σε ασφαλή, αξιόπιστη, ανθεκτική και κλιμακούμενη πηγή ενέργειας για την τροφοδοσία της ζωής μας. Σήμερα, οι έξυπνοι microinverter μας λειτουργούν σχεδόν με κάθε ηλιακό πάνελ που κατασκευάζεται και, όταν συνδυάζονται με τη βραβευμένη τεχνολογία έξυπνων μπαταριών μας, δημιουργούν ένα από τα πιο αποδοτικά συστήματα καθαρής ενέργειας του κλάδου.

Το Enphase Energy System βοηθά τους ανθρώπους να παράγουν, να χρησιμοποιούν, να εξοικονομούν και να πωλούν τη δική τους ενέργεια. Αυτό περιλαμβάνει την κορυφαία στον κλάδο εφαρμογή μας, η οποία δίνει στα χέρια σας απαράμιλλα δεδομένα και έλεγχο. Για πρώτη φορά στην εξέλιξη του δικτύου ενέργειας που έχει ήδη ηλικία αιώνων, οι άνθρωποι μπορούν να πληρώνονται για την καθαρή ενέργεια που παράγουν και μοιράζονται με τις κοινότητές τους και να οικοδομήσουν ένα νέο ενεργειακό μέλλον που αξιοποιεί τον ήλιο. Αυτή η καθαρή, δωρεάν, άφθονη πηγή ενέργειας μπορεί να τροφοδοτήσει με ενέργεια τη ζωή μας και τελικά να συμβάλει στην πλήρη αντικατάσταση των ορυκτών καυσίμων.

Σήμερα, όταν βλέπετε ένα σπίτι με ηλιακά πάνελ επάνω του, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι σπίτι Enphase. Έχουμε εγκαταστήσει περισσότερα από 52 εκατομμύρια microinverter σε περισσότερα από 2,7 εκατομμύρια σπίτια σε περισσότερες από 145 χώρες, βοηθώντας εκατομμύρια ανθρώπους να αποκτήσουν πρόσβαση σε καθαρή, προσιτή και αξιόπιστη ενέργεια, δημιουργώντας παράλληλα καλές θέσεις εργασίας και ένα μέλλον χωρίς άνθρακα για όλους. Η Enphase θέτει τους ανθρώπους και τη ισχύ τους στο επίκεντρο του κοινού μας ενεργειακού μέλλοντος.

Greek Beta Site Rodos Energy

Η Rodos Energy επιλέχθηκε ως εταιρεία για την εγκατάσταση ενός από τα Beta Site στην Ελλάδα προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας. Η κατασκευή του Beta Site έγινε με την τοποθέτηση 12 bifacial Φ/Β Πλαισίων της JinkoSolar τεχνολογίας N-Type, ονομαστικής ισχύος 440Watt το καθένα, σε μεταλλική πέργκολα η οποία σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων τεχνολογίας DC , δημόσιας χρήσης.

 

Χρήσιμα links:

Enphase Greek Site

Πρόσφατα Άρθρα